Mistä Halvin Pikaluotto?

Koska on olemassa jo niin monta suomalaistakin luotontarjoajaa, on hyvä tietää mistä saada halvin pikaluotto.

an image

Kun yllättävä rahantarve yllättää, ratkaisuna siihen on pikaluotto, toisin sanoen pikavippi

Pikaluotto tarjoaa nopean ja helpon ratkaisun välittömään, mutta silti väliaikaiseen rahantarpeeseen. Olemme kasanneet tälle nettisivulle täysin puolueettoman pikaluottovertailun, joka ottaa huomioon lainan kuukausikoron, asiakaspalvelun laadun, luoton takaisinmaksuajan, mahdolliset piilomaksut, hakemisen helppouden, luotonsaannin nopeuden ja muita oleellisia seikkoja.

On tärkeää, että vältät liian suurikorkoisia ja hintaisia pikaluottoja, sillä voit säästää näin jopa useita kymmeniä tai satoja euroja vuodessa, riippuen siitä, kuinka paljon käytät pikaluottoja.

Emme tuhlaa aikaasi enempää, vaan löydät pikaluottovertailun alapuolelta:

Pikaluotto Netistä - Pikaluottovertailu

Pikaluotto Korko (per kk) Ikä Lainasummat Max. Laina-aika Hakemus
Vivus 15% 20 50-600e 30d Hae Pikaluotto
Vivus Ensilaina 0% 20 50-400e 30d Hae Pikaluotto
Ok Money 25% 18 50-1000e 90d Hae Pikaluotto
Ferratum 25% 18 50-1000e 90d Hae Pikaluotto
Euroloan 24,74% 18 100-2500e 360d Hae Pikaluotto
Everyday 10% 18 50-1000e 90d Hae Pikaluotto
Get Capital 25% 18 50-1000e 90d Hae Pikaluotto

Oheiseen taulukkoon olemme sisällyttäneet Suomen 7 parasta mahdollista vaihtoehtoa, kun otat lainaa tai pikalainaa netistä. Toki Suomessa on enemmänkin kelvollisia pikaluotontarjoajia, mutta yllä olevat luotontarjoajat ovat monen lähteen mukaan Suomen parhaimmistoa, joiden käyttöä on suositeltavaa suosia.

Everyday:n 10 prosentin vuosikorko on Suomen tämänhetken alhaisin, jos ei lasketa Vivuksen tarjousta, jossa saat ensimmäisen lainasi ilmaiseksi. Tämän jälkeen suurin osa lainayrityksistä ei pääse edes 30% alle kuukausikoroissaan, ja sen lisäksi jotkut ottavat vielä lainoistaan naurettavan suuria piilomaksuja, esimerkiksi tekstiviestihakemuksesta saatetaan veloittaa jopa 5 euroa, ja joissakin tapauksissa niitä pitää vieläpä lähettää 2 lainan saamiseksi. On myös tapauksia, jotka veloittavat hakemuksesta, vaikka et edes saisi lainahakemustasi läpi.

Takaamme, että sivustollamme esiteltävät luottopaikat ovat alansa parhaimmistoa, ja samalla rehellisiä yrityksiä, joiden luotoista et maksa ollenkaan ekstramaksuja, vaan pelkästään yllä näkyvän kuukausikoron.

Syynä siihen, miksi käytämme kuukausikorkoa vuosikoron sijaan on yksinkertaisesti se, että pikaluottoa ei yleensä oteta enemmäksi aikaa kuin kuukaudeksi. Näin ollen vuosikorko on turha tieto.

Seuraavaksi esittelemme vielä Suomen kolme halvinta sekä laadukkainta luotontarjoajaa erikseen lyhyesti.

Pikaluotto Top 3

1. Vivus ensilaina

Koroton laina on tietysti aina paras laina, ja Vivus tarjoaa nyt erikoistarjouksena ensikertaa lainaaville 400 euroon asti ilmaisen pikaluoton kuukaudeksi. Pikaluotto on oikeasti ilmainen, eikä siitä peritä mitään maksuja, sillä laina haetaan vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla. Älä missaa tätä tarjousta, vaan ota kuluton pikaluotto täältä. Vivus on muutenkin halpa lainapaikka, sillä vanhat asiakkaat maksavat vain 15% kuukausikoron lainastaan. Ikää tarvitset kuitenkin 20 vuotta, ja kuten kaikissa muissakin pikavippipaikoissa, luottotietosi on oltava puhtaat.

2. Everyday.fi

Everydayn lainakorko on vain 10% kuukaudessa. Everydayn pikaluotto on tililläsi välittömästi, kun olet ensin tehnyt heidän kanssaa sopimuksen. Sitten voit hakea puhelimellasi vähäkorkoista luottoa koska vain, ja vaikka päivittäin. Everyday on yksi Suomen suosituimmista pikaluoton tarjoajista.Ikääkin tarvitset vain 18 vuotta. Siirry hakemaan pikaluottoa tästä.

3. Euroloan

Jos et halua käyttää puhelinta, tai tarvitset lainan pidemmäksi aikaa kuin kuukaudeksi, on Euroloan paras vaihtoehtosi. Euroloanilta saat sentilleen niin paljon luottoa, kun sinulla on tarpeen. Sen lisäksi voit maksaa sen takaisin vaikkapa erissä, ihan miten itse haluat, sillä Euroloan on erittäin joustava luottopaikka. Ikäraja on 18 vuotta, mutta esim. vakuuksia ei luottoon vaadita. Rahat ovat tililläsi laillisina aukioloaikoina klo 7-23 välittömästi sen jälkeeen, kun lainahakemus menee läpi, eli siis käytännössä muutamassa minuutissa. Hae pikaluottoa Euroloanilta täältä.

 

Lähde:Mikävippi.Fi

Also check out btcgambling.org for bitcoin casino tips!